previous arrow
next arrow
Slider
Сподели с приятели

Как да поръчам букет от Flora-Art?

1. Изберете си букет от нашия сайт.

2. Обадете се на тел. 0898 834 188 , за да ни съобщите каталожният номер и да уточним подробностите по доставката и заплащането. Можете да ползвате и e-mail: asset_bg@abv.bg

За да сме сигурни, че ще изпълним поръчката в срок е желателно да се обадите 1 – 2 дена предварително. Букетът може да бъде доставен на определен от Вас адрес, ден и час.

3. Изпратете на Viber или на e-mail: asset_bg@abv.bg необходимата информация за поръчката – каталожен номер на букета, адрес на получателя, дата и час на доставката, име на получателя, пожелание (ако има и картичка). Напишете ни ако имате и някакви други специални инструкции, за да ги изпълним.

Желателно е да оставите и телефони за обратна връзка с Вас и получателя в случай, че не можем да го открием на адреса.

4. След като сте избрали букет, имате възможност да прибавите към него и подарък – картичка, бонбони или напитки. Вижте страницата с Подаръци.

Освен показаните букети, Флора-Арт изработва и букети по поръчка, с предпочитани от Вас цветя и посочена цена. Ние можем да доставим букета в определен ден и час на посочен от Вас адрес в Габрово. Ако сте в друг град или чужбина, това е една чудесна възможност да изненадате Вашите близки или любими хора.
Обадите на тел. 0898 834 188 , за да обсъдим Вашите идеи за букет, аранжировка или друг подарък, който не е включен в нашия сайт.

Всеки поръчан букет следва да бъде заплатен предварително т.е. преди неговата доставка до адрес. Поръчки, чието плащане не е получено преди часа на доставка ще бъдат автоматично отказвани.

Методи за плащане:

Flora-Art предлага следните методи на плащане:

 • В брой – плащане на наш адрес – ако сте от Габрово можете направо да дойдете при нас – ул. Орловска 40 (до новата полиция срещу книжарница “Златев”) – Вижте страницата Контакти

 • Пощенски запис / телеграфен запис – изпратете до:

гр. Габрово 5300
Централна поща – до поискване
Титуляр: Рена Иванова Колева – Задължително е да изпишете и трите имена.

След като изпратите пощенския запис е желателно да изпратите копие от документа на Viber 0898 834 188 или на e-mail: asset_bg@abv.bg


 • Банков превод – само за България

Bank: ОББ АД, Габрово
IBAN: BG33UBBS81411010459410
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Рена Иванова Колева

Парите пристигат от 1 до 2 работни дни. В платежния документ е желателно да се напише номера на поръчката като основание за плащане. След като направите банковия превод е желателно да изпратите копие от документа на Viber 0898 834 188 или на e-mail: asset_bg@abv.bg


 • PayPal – Ако имате регистрация в PayPal можете да платите директно чрез профила си в сайта на PayPal.com или на www.paypal.me/bgwebring.
  Изпратете парите на bgwebring@gmail.com
  Тъй като има такса при теглене на сумата в размер на 2.50 USD или 2.00 EUR трябва да я добавите към стойността на букета.

 • MoneyGram
  Изпратете ни на Viber 0898 834 188 или на e-mail:  asset_bg@abv.bg идентификационния номер – така получаването на парите ще стане по-бързо.

 • Western Union

Съобщете ни на Viber 0898 834 188 или на e-mail:  asset_bg@abv.bg каква сума изпращате, кой изпраща парите, държавата, от която ги изпращате и контролния номер на трансфера (MTCN).


 • Econt можете да изпратите парите по куриерска фирма Еконт на:

гр. Габрово 5300
офис Мадара
Рена Иванова Колева
GSM: 0898 834 188


 • Изипей – само на територията на България
  Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи, с над 2000 каси в България. Каси на Изипей има и в повечето клонове на Първа Инвестиционна Банка, Office 1 Superstore, Централна Кооперативна Банка, ТексимБанк, Билла, Пикадили, Фантастико и др. Пълен списък и актуален с всички касите на Easypay ще намерите на https://www.easypay.bg/site/?page=offices
  Преведете сумата по микросметка на клиентски номер (КИН): 3051689116
  ; GSM: 0899315664 ; email: bgwebring@gmail.com
  Моля, обърнете внимание на служителя на гишето, че плащате към микросметка и това е клиентски номер, а не е код.

 • ePay.bg
  Трябва да сте регистриран потребител в www.epay.bg. Влезте във Вашия epay.bg акаунт – отидете на бутон преводи – преведи пари на друг потребител – преведете сумата на клиентски номер (КИН): 3051689116 ; GSM: 0899315664 ; email: bgwebring@gmail.com

Имайте в предвид, че Flora-Art не поема отговорност, ако на посочения адрес, ден и час липсва лице, което да приеме поръчката.

Нашата фирма изпълнява поръчки само за гр. Габрово.

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно начина на поръчка и плащане, моля обадете се на телефон:
0898 834 188 .

Save


Сподели с приятели