previous arrow
next arrow
Slider
Сподели с приятели

Букети от Flora-Art – Габрово

Добре дошли в нашия сайт за поръчка и доставка на Доставка на букети в Габрово от Flora-Art!

Нашата благородна цел е да направим Вашия празник неповторимо преживяване с нашите уникални букети. Ние сме тези, които повече от 30 години с любов и всеотдайност, с талант и умение всеки ден откликваме на Вашите желания и с душа и сърце изпълняваме поръчките Ви.
Букети от Flora-Art – Габрово.

Flora-Art – магазин за изработка и доставка на букети и цветя за Габрово
Flora-Art – магазин за изработка и доставка на букети и цветя за Габрово

Нашите талантливи флористи и партньори работят с голям професионализъм, за да създадат настроение за всеки Ваш празник: рожден ден, годеж, сватба, детско парти, новородено, юбилей, златна и сребърна сватба, любим човек, концерт и др.

Чрез сайтa на Флора-Арт Вие можете да изненадате любимите си хора с нашите свежи цветя, букети, кошници и аранжировки.

Талантът и професионализмът на аранжорите на Флора-Арт е съсредоточен в създаването на прекрасни цветни композиции, уникални аранжировки от сухи, живи и изкуствени цветя, сватбени декорации по индивидуални проекти, сватбени букети, сватбена украса в църква, сватбена украса в ресторант, колони и арки с цветя, аранжировка на сватбени автомобили. Аранжиране, украса и декорация на фирмени тържества, коктейли, партита и бизнес срещи, представителни букети и кошници.
В ателието за цветни и сватбени украси на Flora-Art могат да бъдат изработени коледни венци, коледни кошници, да се изготви по поръчка тематична украса за Великден, Цветница, Коледа и Нова година.

Чрез Online Магазинът на “Flora-Art” избраният от Вас букет и/или подарък (бутилка вино, шампанско, кутия шоколадови бонбони) ще бъде доставен на посочения час и адрес в Габрово, като Вашите подаръци ще бъдат опаковани луксозно.

Освен показаните букети Флора-Арт изработва и букети по поръчка, с предпочитани от Вас цветя и посочена цена. Ние можем да доставим букета в определен час на посочен от Вас адрес в Габрово.
Ако сте в друг град или чужбина, това е една чудесна възможност да изненадате Вашите близки или любими хора.

Услуги които предлагаме:

  • Поръчване на букет от друг град или чужбина и доставка на адрес в Габрово;
  • Изработване на букети по поръчка с предпочитани от клиента цветя и цена;
  • Доставка на букет на адрес в Габрово;
  • Картичка към букета с пожелание от клиента – малка или голяма – за конкретен повод;
  • Подарък към букета – луксозни бонбони, вино, уиски…
  • Опаковане на подаръци;
  • Бонбонени букети – изработени с луксозни бонбони.

Ние сме навсякъде, където е необходимо присъствието на красотата на цветята – магазин за доставка на букети и подаръци – Флора-Арт – Габрово !

Благодарим Ви, за доверието!
Благодарим Ви, че избрахте нас!


Сподели с приятели