Как да поръчам

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Как да поръчам букет от Flora-Art?

1. Изберете си букет от нашия сайт.

2. Обадете се на тел. 0898 834 188 или 0898 371 795, за да ни съобщите каталожният номер и да уточним подробностите по доставката и заплащането. Можете да ползвате и e-mail: asset_bg@abv.bg

За да сме сигурни, че ще изпълним поръчката в срок е желателно да се обадите 1 – 2 дена предварително. Букетът може да бъде доставен на определен от Вас адрес, ден и час.

3. Изпратете на e-mail: asset_bg@abv.bg необходимата информация за поръчката – каталожен номер на букета, адрес на получателя, дата и час на доставката, име на получателя, пожелание (ако има и картичка). Напишете ни ако имате и някакви други специални инструкции, за да ги изпълним.

Желателно е да оставите и телефони за обратна връзка с Вас и получателя в случай, че не можем да го открием на адреса.

4. След като сте избрали букет, имате възможност да прибавите към него и подарък – картичка, бонбони или напитки. Вижте страницата с Подаръци.

 

Освен показаните букети, Флора-Арт изработва и букети по поръчка, с предпочитани от Вас цветя и посочена цена. Ние можем да доставим букета в определен ден и час на посочен от Вас адрес в Габрово. Ако сте в друг град или чужбина, това е една чудесна възможност да изненадате Вашите близки или любими хора.
Обадите на тел. 0898 834 188 или 0898 371 795, за да обсъдим Вашите идеи за букет, аранжировка или друг подарък, който не е включен в нашия сайт.

 

Всеки поръчан букет следва да бъде заплатен предварително т.е. преди неговата доставка до адрес. Поръчки, чието плащане не е получено преди часа на доставка ще бъдат автоматично отказвани.

 

Методи за плащане:

Flora-Art предлага следните методи на плащане:

 • В брой – плащане на наш адрес – ако сте от Габрово можете направо да дойдете при нас – ул. Орловска 40 (до новата полиция срещу книжарница “Златев” и “Дон Хамон”) – Вижте страницата Контакти

 

 • Пощенски запис / телеграфен запис – изпратете до:

гр. Габрово 5300
Централна поща – до поискване
Титуляр: Рена Иванова Колева – Задължително е да изпишете и трите имена.

След като изпратите пощенския запис е желателно да изпратите копие от документа на e-mail: asset_bg@abv.bg


 

 • Банков превод – само за България

Bank: ОББ АД, Габрово
IBAN: BG33UBBS81411010459410
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Рена Иванова Колева

Парите пристигат от 1 до 2 работни дни. В платежния документ е желателно да се напише номера на поръчката като основание за плащане. След като направите банковия превод е желателно да изпратите копие от документа на e-mail: asset_bg@abv.bg


 

 • PayPal – Ако имате регистрация в PayPal можете да платите директно чрез профила си в сайта на PayPal.com или на www.paypal.me/bgwebring.
  Изпратете парите на bgwebring@gmail.com
  Тъй като има такса при теглене на сумата в размер на 2.50 USD или 2.00 EUR трябва да я добавите към стойността на букета.

 

 • MoneyGram
  Изпратете ни на e-mail: asset_bg@abv.bg идентификационния номер – така получаването на парите ще стане по-бързо.

 

 • Western Union

Съобщете ни на e-mail: asset_bg@abv.bg каква сума изпращате, кой изпраща парите, държавата, от която ги изпращате и контролния номер на трансфера (MTCN).


 

 • Econt можете да изпратите парите по куриерска фирма Еконт на:

гр. Габрово 5300
офис Мадара
Рена Иванова Колева
GSM: 0898 834 188

 


 

 • Изипей – само на територията на България
  Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи, с над 2000 каси в България. Каси на Изипей има и в повечето клонове на Първа Инвестиционна Банка, Office 1 Superstore, Централна Кооперативна Банка, ТексимБанк, Билла, Пикадили, Фантастико и др. Пълен списък и актуален с всички касите на Easypay ще намерите на http://www.easypay.bg/?p=offices
  Преведете сумата по микросметка на клиентски номер (КИН): 3051689116
  Моля, обърнете внимание на служителя на гишето, че плащате към микросметка и това е клиентски номер, а не е код.

 

 • ePay.bg
  Трябва да сте регистриран потребител в www.epay.bg. Влезте във Вашия epay.bg акаунт – отидете на бутон преводи – преведи пари на друг потребител – преведете сумата на клиентски номер (КИН): 3051689116

 

Имайте в предвид, че Flora-Art не поема отговорност, ако на посочения адрес, ден и час липсва лице, което да приеме поръчката.

Нашата фирма изпълнява поръчки само за гр. Габрово.

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно начина на поръчка и плащане, моля обадете се на телефон:
0898 834 188 или 0898 371 795.

 

Save

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...